ERZ LİFE’S SİTE VE APARTMAN YÖNETİMİ

 

 

 

ERZ LİFE’S SİTE VE APARTMAN YÖNETİM ŞİRKETİ olarak, siz değerli misafirlerimizin canını ve mallarını korumakla yükümlü özel güvenlik hizmeti sunmaktayız.

Site içerisine yabancı kişi, satıcı, şüpheli kişilerin girmesini engeller. Çocuklarınız ve misafirlerinize güvenilir bir yaşam alanı sağlar.

 

 

Site ve Apartman Güvenliği

Sitelerde güvenlik hizmetleri 5188 Sayılı Özel Güvenlik Kanunu esaslarına göre yürütülmektedir. Site yönetimi, Apartman yönetimi veya bina yönetimi kararıyla yönetici tarafından valiliğe müracaat edilerek “özel güvenlik izin belgesi” alınması gereklidir. Bina ve tesislerin güven içinde bulunmasını sağlamak amacıyla, elektronik ve fiziki güvenlik tedbirlerini uygulayarak, olası tehlikeleri caydırma/önleme tedbirleri alınabilir.

Apartman Özel Güvenlik Kanunu!

5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanuna göre, site ve apartmanlarda özel güvenlik izni alınmadan güvenlik görevlisi çalıştırılamıyor. Söz konusu izin site veya apartman genel kurulunun ya da yönetim kurulunun kararıyla valiliğe müracaat edilerek alınabiliyor.

Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanun

Amaç

Madde 1- Bu Kanunun amacı, kamu güvenliğini tamamlayıcı mahiyetteki özel güvenlik hizmetlerinin yerine getirilmesine ilişkin esas ve usulleri belirlemektir. 

Kapsam 

Madde 2- Bu Kanun, özel güvenlik izninin verilmesine, bu hizmeti yerine getirecek kişi ve kuruluşların ruhsatlandırılmasına ve denetlenmesine ilişkin hususları kapsar.


 Show Agreement