HAŞERE İLAÇLAMA

 

Sizi rahatsız eden haşerelerin taşıdıkları bulaşıcı hastalıklar ile yaşamak zorunda değilsiniz. Firmamız Adana da haşere ilaçlama Alanında % 100 Garantili hizmet veren ilk firmadır.

 

Bayer Biyosidal Ürünlerini Kullanıyoruz.

Firmamız bütün haşere ilaçlama uygulamalarında İthal ilaçlar (Bayer – BASF – Syngenta ) kullanmaktadır. Ayrıca yaptığımız bütün ilaçlama uygulamaların da Dünya Sağlık Örgütü (WHO) ve Türkiye Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından belirtilmiş olan standartlar esas alınmaktadır. Adana’da hizmet verdiğimiz on binlerce memnun ve her türlü haşereden sağlığını kaybetmeden kurtulmuş müşterimiz mevcuttur. Sizde kokusuz, renksiz ve garantili bir şekilde haşerelerden kurtulmak istiyorsanız bizi hemen 0532 257 44 15 numaramızdan arayın veya iletişim sayfamızdan bize mesaj gönderebilirsiniz. Ayrıca bizi tercih eden müşterilerimizin son yorumlarını da okuyabilirsiniz.

Bir böcek ilaçlama firması ile çalışmadan önce internette firma ismini yazarak herhangi bir şikâyeti olup olmadığı kontrol edebilirsiniz.

 

Böcek İlaçlama Fiyatları

2017 yılından bu yana Mersinin her ilçesinde hizmet veren firmamız; sunduğu hizmet kalitesinin yanı sıra; bu seviyede ilaçlama yapan firmalar göz önüne alındığında en uygun fiyatlarla ilaçlama yapan firmadır. İşinde uzman personelimiz, bütün haşerelere karşı yaptıkları uygulamalarda % 98 lik muazzam bir başarı sağlamışlardır. ERZ LİFE’S olarak ( Bayer – BASF )gibi ithal ürünleri kullanarak yaptığımız böcek ilaçlama işinin (ilçelere göre ortalama) fiyatları şu şekildedir:

2023 Yılı MERSİN Böcek İlaçlama Fiyatları

MERSİN’de yüklendiğimiz misyon, beklentilerinizi karşılayan ilaçlama uygulamalarını en uygun fiyatlarla sunmaktır. İletişim bilgilerimizi kullanarak bize ulaşırsanız, Mersin’nin tüm ilçelerinde bulunan geniş servis ağımız sayesinde verdiğimiz haşere ilaçlama – böcek ilaçlama hizmetlerimizden faydalanabilirsiniz.

 

MERSİN Böcek İlaçlama

MERSİN’de verdiğimiz böcek ilaçlama hizmeti genellikle pire, hamamböceği ve fare ilaçlama uygulamalarından oluşmaktadır. Geniş servis ağımız sayesinde MERSİN’in tüm  ilçesinde tüm mahallelere böcek ilaçlama – haşere kontrol hizmetlerini sunmaktayız. %100 çözüm garantisiyle sunduğumuz böcek ilaçlama hizmetlerimiz ile yoğun talep gören uygulamalardır.

 

Böcek İlaçlama Firmaları

MERSİN’de bulunan 18 civarındaki böcek ilaçlama firması, Mersin diğer illerle kıyaslandığında oldukça fazla miktarda böcek ilaçlama şirketinin şehirde bulunduğunu göstermektedir. Dikkat edilmesi gereken, bu firmaların büyük bir kısmının korsan işletmeler olması yani İl Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından verilen ve denetlenen belgelere sahip olmadan çalıştıklarıdır.

Gerekli belgelere sahip olan ve sağlık örgütleri tarafından belirlenen koşullarda böcek ilaçlama uygulamaları yapan firma sayısı ise iki elin parmaklarını geçmemektedir. Firmamızın sahip olduğu belgeleri ve üstlendiği böcek ilaçlama işleri neticesinde elde ettiği referansları ilgili sayfalarımızda bulabilirsiniz.

Dünya Sağlık Örgütü (WHO) tarafından belirlenen ve Sağlık Bakanlığı’nın ilgili kuruluşları tarafından onaylanan kriterlere uygun şekilde böcek ilaçlama işlerini üstlenen ve yerine getiren firmamız, sektörle ilgili tüm yeterlilik belgelerine sahiptir ve düzenli olarak (3 ayda bir) İl Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından denetlenen firmalar arasında bulunmaktadır.

Kaliteli ithal ilaçlama ürünleri kullanan, randevularına zamanında giden ve sorunun kaynağına ulaşıp ortadan kaldıran, verdiği hizmetleri uzman, güler yüzlü, saygılı personeli aracılığıyla sunan firmamız; tüm haşere sorunlarında arayacağınız şirket olmalıdır.

 

Fare İlaçlama Mersin

İlaçlanacak olan alanın kapalı veya açık olmasına göre ve sorunun büyüklüğüne göre (yani ilaçlanan alanın ihtiyaçlarına göre) kullandığımız fare ilaçlama yöntemleri ise şunlardır:

  1. İstasyon Yemleme
  2. Pellet Serpme

 Show Agreement